fbpx

Åbne borde i Gul Zone

Vil du også gerne prøve nye spil uden at læse regler i timevis?

I Gul Zone kommer nu en spritny oversigt med et væld af spil arrangeret for alle jer, der bare gerne vil prøve så meget nyt som muligt, men ikke har tid og kræfter til de lange regelsæt. Eller kommer du alene eller med en ven, og mangler lige et par stykker mere til at fylde brættet?

Så er Aarhus Brætspilsfestival løsningen 🙂

Gul Zone har afsat 5 åbne borde, hvorfra der hele weekenden bliver introduceret og samlet nye spillere til spændende brætspil. Det hele er arrangeret af vores fantastiske guruer, som på denne måde hjælper festivalen til at blive en perfekt oplevelse for alle.

Læs mere info om Gul Zone og de 5 åbne borde, når vi løbende tilføjer nyt i kalenderen og på Facebook.

Skriv dig selv op som Guru i Gul Zone.