fbpx

Kunne du tænke dig at være Guru?

Spil-Guruen er ethvert nyt brætspils redning!

Forestil dig, at du skal læse 20 siders regler på engelsk, hver gang du skal spille et nyt spil! Se, det er der mange, der ikke gider. Derfor har man opfundet “Spil-Guruen”. En guru kender reglerne til spillet, har prøvet at spille det, og kan forholdsvis let sætte jer igang med at spille. Jo hurtigere – desto bedre!

Til brætspilsfestivalen benytter vi mange guruer, som hjælper med at sætte spillene igang, hvor der måtte være behov. Specielt i Grøn Zone under turneringer og events, har vi behov for hjælpere ved bordene, men også i Gul Zone, sidder der guruer klar ved borde – klar med egne udvalgte spil, som guruen sætter op og starter. Medspillende eller ej – guruerne er klar på klokkeslet. Nysgerrige spillere skal bare sætte sig, så går spillet i gang.

Kunne du tænke dig at være spil-guru for et par af dine egne eller festivalens spil? Så meld dig med det samme. Du kan skrive til os her – eller simpelt hen bare udfylde dette skema.

Der er flotte goodie-bags fyldt med sponsorgaver, en t-shirt og sandwich på vej til alle vores dejlige guruer.

Glade Guruer!