fbpx

Overnat på festivalen

Aarhus Brætspilsfestival er godt sted at blive hængende!

Med en weekendbillet inkl. overnatning er du garanteret en weekend med 100% brætspilsnydelse! Vi har plads til 80 overnattende gæster på Kragelundskolen og traditionelt er der rift om dem – så vent ikke for længe med at reservere din plads.

Overnatning er ligeså hyggeligt og socialt som resten af festivalen. Her overnatter man i ét af 5 dedikerede rum, hver med plads til 20 sovende. 1 rum er reserveret mænd, 1 er reserveret kvinder, 1 til snorkere og resten til lidt af det hele. Alle rum er med tætte gardiner og nødudgang direkte til gård, legeplads og parkering.  Man bedes fordele sig behørigt. Lokalerne er spilfri og man kan forlange ro til alle tider!

Hver morgen klokken 8 serveres morgenmad med brød, gryn, mælk, yoghurt, æg, pålæg, frugt, juice og selvfølgelig masser af friskbrygget kaffe og te. Book din overnatning her

BEMÆRK! Til standardovernating leveres der ikke senge e.l. Vi stiller pæne, rengjorte og opvarmede klasselokaler til rådighed. Man skal altså huske selv at medbringe soveunderlag og dyne/sovepose. Der er mulighed for at tage bad på skolen, så huske håndklædet!