fbpx

Luksusbilletter revet væk!

Vi må allerede nu, hele 4 måneder før festivalen åbner, melde alt udsolgt på luksusovernatning.

Det startede egentlig som en spøjs idé, at åbne en stribe ubenyttede klasselokaler op til en mere komfortabel overnatningsstil. Det ene ord tog det andet, og i efteråret havde vi lavet aftale om en “Luksuspakke” som indeholdt luftmadras opredt med lagen, dyne og hovedpude. Dertil selvfølgelig morgenmad og en lille lækker VIP-pose med specielle goodies fra festivalen.

Kun 20 pladser blev udbudt, og allerede 5 dage efter billetsalget åbnede i oktober, var halvdelen væk. Nu pr. 6. november er alt udsolgt. Vi beklager, hvis du er gået forgæves – men den gode gamle standard overnatning er stadig tilgængelig. Køb dig en weekendbillet med overnatning, så er du sikret maksimal spilletid under Danmarks lækreste Brætspilsfestival.

Men du skal ikke vente for længe. Selv standard overnatning er kendt for at blive udsolgt. Sidste år var alt væk 1 måned før festivalen!