fbpx

Knight Tales på Design Retreat!

Årets festival byder på rigtig mange lækre designere og deres nye brætspil. Lørdag og søndag går det løs i Design Retreat, hvor du blandt andet kan møde Knight Tales, designet af  Stefan Hansson og netop nu aktiv på Kickstarter.

Knight Tales er et tower defense hybrid spil, hvor spillerne i rollen som unikke riddere, skal forsvare en landsby mod natlige angreb fra monstre. Monstrene og bosserne har forskellige evner, så hvert angreb udgør en unik udfordring. Hvis det lykkes spillerne at slå monstrene tilbage 3 nætter, har spillerne vundet. Men kun en af spillerne kan blive kendt som The Knight of Legend og være den, hvis historie aldrig bliver glemt.

Spillet har tidligere deltaget i konkurrencen på Fastaval, hvor det blev nomineret til Årets Brætspil for  spilmekanik og spilflow.
Knight Tales bliver demo’et lørdag kl. 14-16 og igen kl. 19-21 i Design Retreat lobbyen.