fbpx

Overnatning

Med en weekendbillet inkl. overnatning, kan du få lov at nyde hele festivalen i fuld længde!

Standard overnatning er ligeså hyggelig og social som resten af festivalen. Her overnatter man i ét af 5 dedikerede rum, hver med plads til 18 sovende. 1 rum er reserveret mænd, 1 er reserveret kvinder, 1 til snorkere og resten er til en blandet landhandel. Alle rum er med tætte gardiner og nødudgang direkte til gård, legeplads og parkering.  Man bedes fordele sig behørigt. Lokalerne er spilfri, og man kan forlange ro til alle tider!

Et nyt tiltag i 2020 er “Luksus Weekendbillet” hvor vi udlægger en række lokaler specielt med 4 sengepladser i hver.  Hver sengeplads består af en tyk luftmadras, lagen og dyne m. pude inkl. betræk. Det hele er nyt, rent og opredt – lige til at lægge sig i, når du ankommer. Dertil følger en lille VIP-pakke med lidt små goodies, overraskelser og lir fra festivalen.  
Det er muligt at reservere et lokale til en gruppe, hvis man er mindst 4 personer. Send os en email, hvis I vil gruppe-reservere.

Hver morgen klokken 8 serveres komplet morgenmadsbuffet med brød, gryn, mælk, yoghurt, æg, pålæg, frugt, juice og selvfølgelig masser af friskbrygget kaffe og te. Billigere overnatning fåes ikke i Kongeriget.

BEMÆRK! Al overnatning foregår i pæne, rengjorte og opvarmede klasselokaler. Til standard overnatning skal du altså huske selv at medbringe soveunderlag og dyne/sovepose. Det er også muligt (og anbefalingsværdigt) at få et varmt brusebad, så husk håndklædet.

Efter kl. 02 har festivalen kun adgang for deltagere med billet til overnatning. 

Hele  soveområdet er brandgodkendt, kan aflåses efter behov indefra og har nødudgange, som kun bør benyttes i tilfælde af alarm. Ved nødstilfælde, kan alle udgange åbnes til det fri. Husk at der vil være mange mennesker i huset under festivalen. Vi anbefaler derfor at aflåse soverum i dagtimerne, men festivalen kan ikke forsikre mod tabte eller forsvundne genstande.

Værdigenstande kan blive aflåst separat ved henvendelse til ledelsen.

Køb billet her