fbpx

Heat Grand Prix

Blå Zone

Lørdag aften skal der køres ræs!

Her kan du blandt andet møde Asger Granerud og Daniel Skjold Pedersen, herrene bag Deep Blue, Flamme Rouge og Gold Fever, og prøve af deres næste spil; Heat.

OM HEAT GRAND PRIX
Skriv dit navn ind i historiebøgerne som den næste formel 1-legende! Deltag i Heat Grand Prix’et og få en eksklusiv forpremiere på Heat og den første udvidelse.
Når du deltager i Heat Grand Prix’et, bygger du din racerbil bedre fra løb til løb og samler point over i alt 4 løb. Undervejs oplever I skiftende vejrbetingelser, muligheder for at tiltrække sponsorer og få råd til en endnu bedre bil, stærke rivaliseringer og meget mere. Oplev livet som racerkører i 1950/60’ernes pionertid i formel 1, hvor der var fart på bilerne og den teknologiske udvikling.

For at vinde skal du bygge en konkurrencedygtig bil og lære dens styrker og svagheder at kende, så du kan presse den lige til grænsen, men ikke over, for så du kører galt.
Heat er en slags Flamme Rouge 2.0, der både appellerer til familier og erfarne spillere, som ikke er bange for at få olie på fingrene eller at træde på speederen.

Spilletid: 4½ time (4 spil)
Antal spillere: 1-8
Alder: 10+ år

PRIS: 10,-

Skal det være dig og dine venner, der skal køre Grand Prix?

TILMELD DIG HER

Demo Mød designeren