fbpx

Mega Civilization – Lang lørdag!

Blå Zone

Lørdag slår vi det helt store bord op med Mega Civilization i Blå Zone. Et af verdens største og fedeste brætspil. Virkelig et spændende krigsspil om strategi, diplomati og handel. Du starter med en enkelt enhed i en af de gamle hovedstæder i oldtidens Euro-Asien, og derfra går det hurtigt med udforskning og kamp om pladsen.

Mega Civ er ikke svært at finde ud af, dog svært at mestre, men det kan tage meget lang tid at spille et fuldt spil. Spillerantal er 5-18 og sluttiden afgøres normalt på forhånd, afhængig af antallet og rammerne for spillerne.

Lørdag mødes man fra kl. 10, gennemgår regler og spiller ca. kl. 11 såfremt antal fremmødte når over 5 personer. Vi satser selvfølgelig på at få fuldt bord på 18 personer, og man skal forberede sig på at spille hele dagen.

Vær opmærksom på at det er de fremmødte selv, der skal sørge for at gennemgå regler og gennemføre spillet. Typisk vil man vælge en spilleder samt en tidstager blandt deltagerne. Det kan være en lille fordel at have set en intro-video om spillet på forhånd – dog ingen nødvendighed.

Mega Civ spilles i lokale 3 i Blå Zone.

TILMELD DIG

Først til mølle Høj sværhed