Warhammer 40.000

Rød Zone

In the grim darkness of the far future… There is only war.

Under festivalen spilles turnering lørdag kl. 10-19 og intro-spil for nysgerrige kl. 19-20

Warhammer 40.000 er en fantastisk hobby, som findes i mange afskygninger og på mange måder. Mest genkendeligt og ikonisk er figurspildelen hvor hobbyister samler mageløse hære bestående af miniature figurer som man selv samler og maler. Figurene bruges til at genskabe brutale kampe i den dystopiske fremtid i årene omkring ar 40.000, hvor mennesket konstant befinder sig på kanten til udryddelse, og overlevelsen kun lykkedes pga det mest nådesløse og dogmatiske diktatur som menneskeheden nogensinde har set, formår at ofre alt, stort som småt for menneskehedens overlevelse.

Man vælger en af de mange forskellige fraktioner, i det 41. årtusinde, om det er mystiske eller brutale racer af aliens, besatte mennesker og dæmoner, eller menneskehedens stolteste soldater vælger man selv, så samler man sine figurer, maler dem og spiller et fantastisk krigsspil.

I selve spillet patager man sig rollen som general for en hær som man selv sammenstykker og kan bestå af infanteri, kampvogne, monstre, helte og andre mystiske væsner og konstruktioner, og prøver at slå en anden spiller på en slagmark på en fjerne planet i fjern fremtid.

Ikke to spil er ens og om man spiller til turneringer, derhjemme med venner og familie eller i en klub
afhænger helt af ens eget behov.

Korn og deltag i den fjerne fremtid.
Velkommen til Warhammer 40.000

Demo Figurspil Turnering