spilleri

Få styr på hvad og hvornår du vil spille

Brætspilsfestivalen er designet til at give folk mulighed for at spille brætspil – så mange som muligt, helst hele tiden.  Her er et hurtigt overblik:

Grøn Zone

Stedet du kommer ind først. Her er hjælpere til en lang række nye spil på bordene. Spil som ikke er for svære. Her skal du bare finde et ledigt bord – så går spillet i gang.

Det er bla. folk fra Games, Asmodee NordicSpilbræt og Aarhus Brætspilscafé, som står for de åbne aktiviteter i Grøn Zone.

Sidder du alligevel og mangler en spiller eller to, kan du altid hente et udråbstegn og stille på bordet – så kommer der måske nogen springende.

Turneringer

De fleste større events og turneringer foregår i Grøn Zone og slåes op i programmet her.

Blå Zone

En lang række åbne borde til egne spil. Planlæg hjemmefra med vennerne, eller forhør dig i vores Facebook-gruppe, om der er nogen der vil spille dit ønskespil. 

Design Retreat

… Ligger også i Blå Zone. Her har en stor gruppe spildesignere sat borde klar til gennemspilning af prototyper – altså brætspil under udvikling. Der er kaffe på kanden og fri deltagelse for alle. 
Se det mange spil og en oversigt i programmet her

Gul Zone

Midtpunktet på festivalen er “Biblioteket” hvor 20 borde lægger grund for et stort udvalg af Spilstarter.

Spilstart er et udførligt program over først-til-mølle spil, som åbnes og styres af en frivillig spilstarter. Du kan også selv være spilstarter, ved simpelt hen at slå dit spil op i Spilstart – men husk at du skal kunne forklare reglerne effektivt 

Turkis Zone + Salen

Salen og området over Grøn Zone er stedet du spiser! Her må hygges, spilles og spises. Borde kan ikke reserveres, men ryk sammen, så er der altid en plads ekstra. 

Lilla Zone + Loungen

Her finder du specielle aktiviteter med tilmelding, samt en gruppe åbne borde til spil. Desuden ligger Loungen her – med plads til afslapning, amning og opdatering af din TikTok 😉 

Åbne borde

Overalt på festivalen finder du åbne borde. Alle borde uden reservationsskilte er frit tilgængelige. Så find et spil og sæt dig ned!