Zoner

Hvad sker der så i de der zoner??

Grøn zone – nu også til børn!

Første zone efter indgangen, og stedet du finder festivalens “Gateway Kiosk” og Spilbiblioteket.

I Grøn Zone er der altid liv og summen af aktivitet. Her er plads til 2-300 spillende gæster på de to etager, og her finder du de sødeste spilleguruer og letteste spil for nybegyndere. Her er hygge, bar, lounge for småbørn, salg af brætspil, konkurrencer, escape room, figurspil, designere og et væld af borde til alle.
Det er også her du finder hele 20 borde dedikeret til spil for de, der hurtigt og effektivt gerne vil i gang. 
Perfekt til alle – skønt for de yngste.

Gul Zone – prøv noget nyt!

Anden zone, hvor du finder de lidt mere udfordrende spil. Her er Meetup Point og det særlige program for festivalens nye nerve: Spilstart!

I det unikke program for Spilstart kan du  søge interessante spil, eller endda selv slå dit eget spil op i programmet.

Som Spilstarter får du mulighed for at introducere andre gæster til netop dét spil du kender bedst – og du vælger selv om du vil spille med eller blot starte op.

Som gæst i Gul Zone har du chancen for at blive kendt med de lidt sværere spil – hurtigt og effektivt. Et perfekt sted at sætte sig, hvis man vil udfordres og måske mangler nogen at spille med.

Blå Zone – reservér, tilmeld, spil!

Den tunge ende med de virkeligt nørdede spil – ligger også dybest inde i festivalområdet. Her finder du først “Blå Lounge”, hvor man frit kan sætte sig ved borde til de lidt mindre pladskrævende spil – og allerlængst inde 15 dedikerede borde og store lokaler til at reservere. Her er god plads til de store, unikke spil. Bordreservation er ikke mulig, men enkelte store eller krævende spil kan få reservation og offentligt opslag i programmet – hvis man på forhånd skriver til os.

Retro hjørnet – oldies but goodies

Mindre afdeling med de gamle, sentimentale og evigt gyldige spil. Her er ingen guruer, men mulighed for bare at sætte sig og hygge over et spil og lidt godt fra kiosken. Ludo, Landmandsspil, Fuldrigger, Matador, Kalaha og mange flere…