Zoner

Grøn zone – nu også til børn!

Første zone efter indgangen og “Gateway Kiosk”. Her finder du de sødeste guruer og letteste spil for nybegyndere. Her er hygge og en summen af aktiviteter, brætspilsalg, konkurrencer, samt et væld af borde med plads til over hundrede spillere. Det er også her du finder hele 10 borde dedikeret til spil for de yngste deltagere.

Gul Zone – prøv noget nyt!

Anden zone, hvor du finder de lidt mere udfordrende og spændende spil. Her er Meetup Point og special-guruer som kan hjælpe dig på vej ud på ukendt territorium, samt et enormt spilbibliotek at roame gennem og låne fra. Du finder her et komplet program med tider til 5 borde, hvorfra der hele festivalen bliver introduceret og igangsat nye spil for alle. Et perfekt sted at sætte sig, hvis man vil udfordres og måske mangler nogen at spille med.

Blå Zone – reservér, tilmeld, spil!

Den tunge ende med de virkeligt nørdede spil – ligger også dybest inde i festivalområdet. Her finder du først “Blå Lounge”, hvor man frit kan sætte sig ved borde til de lidt mindre pladskrævende spil – og allerlængst inde 15 dedikerede borde og store lokaler til at reservere. Her er god plads til de store, unikke spil. Oversigt, reservation og tilmelding til alle spil i Blå Zone foregår via programmet her på hjemmesiden.

Rød Zone

Som et stort, dedikeret område ved siden af Grøn Zone finder du nogle af de mest fantastiske opstillinger af miniatureverdener og kampklare figurer. Her lever figurspillene, som en helt speciel gren af brætspil – et intermezzo mellem eventyrlige rollespil og klassiske krigsspil. På festivalen præsenteres turneringer og demonstrationer i Malifaux, Warhammer 40K, Age of Sigmar og X-Wing. Tilmelding til spil og oversigt foregår via programmet på vores hjemmeside.

Retro hjørnet – oldies but goodies

Mindre afdeling med de gamle, sentimentale og evigt gyldige spil. Her er ingen guruer, men mulighed for bare at sætte sig og hygge over et spil og lidt godt fra kiosken. Ludo, Landmandsspil, Fuldrigger, Matador, Kalaha og mange flere…