fbpx

Børnebrætløjer på Dokk1

Aarhus Brætspilsfestival og GAMES kigger forbi DOKK1 i vinterferien d. 14. februar, med favnen fulde af sjove brætspil for børn i alle aldre.

Uanset om du er 4 eller 14 år gammel, så er der helt sikkert noget for dig. Har du for eksempel lyst til at bygge en zoologiske have? Være herre over din helt egen superhelt? Eller tage på storslåede eventyr med drager og riddere? Så kig forbi til en hyggelig eftermiddag fyldt med børnebrætløjer.

De søde spilleguruer fra GAMES og Aarhus Brætspilsfestival hjælper jer med at finde det rigtig spil til din alder og erfaring, hvis du har behov for det. Og så hjælper de jer selvfølgelig også i gang med at spille. Så slipper du for at læse regler og kan bruge al dit krudt på at hygge dig – og vinde!

Arrangementet afholdes på Rampen på DOKK1. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

Yderligere info her på Facebook