fbpx

Fog of Love – dansk design

Som en del af Games Top 10 fra 2017 har vi inviteret Jacob Jaskov til at kigge forbi for at demonstrere sit anmelderroste Fog of Love.

Det sker i Grøn Zone på lørdag kl. 10-14.

Du får mulighed for at prøve spillet, evt. få et eksemplar signeret og få en snak med designeren bag dette unikke samarbejdsspil for 2 personer. I spillet prøver I historien om to personer, der mødes, forelsker sig og gennemlever den udfordring det er at få et parforhold til at fungere. Spillerne har et fælles mål om at få parret til at finde og blive sammen, men det er ikke nogen let opgave. Undervejs skal de i hemmelighed træffe beslutninger om, hvordan historien skal forløbe. Ender det lykkeligt, ulykkeligt eller måske noget helt tredje?

Fog of Love er et historiefortællende spil, der er helt sit eget og ikke minder om nogen andre brætspil.

Læs mere om spille i artiklen “Jacob ville lave et brætspil til sin kone. Nu bliver det solgt i verdens største supermarked” på DR her