fbpx

Festival 2019 countdown!

Så er Aarhus Brætspilsfestival 2019 hastigt på vej  – i skrivende stund kun godt 100 dage til!!
Vi kan næsten ikke vente, og glæder os til for 3. gang at slå dørene op for et brag af en festival for alle de lækreste, fedeste, nyeste, sjoveste og hyggeligste brætspil man kan drømme om.

Med en mængde nye idéer og drømme på tegnebrættet, tror vi godt at vi kan love en skøn weekend for alle. Vi udvider blandt andet den største succes, Grøn Zone – festivalens hjerte, med events, konkurrencer og, ikke mindst, masser af åbne spilleborde med søde hjælpere til de nyeste og sjoveste spil i den lettere kategori.  Dertil sætter vi for alvor fokus på udfordringerne til de nysgerrige, når vi åbner et helt nyt område med dedikerede borde til mellemsvære spil og ligeså dedikerede guruer, som samler og sætter igang.

Festivaldeltagerne skal kunne boltre sig i muligheder!