Escapist!

Escape Rooms og Escape spil er vokset eksplosivt de sidste 1-2 år. Popularitet og omtale voksede ud af en række populære tv-serier og mindre spil, som pludselig gjorde genren kendt blandt mange. Det går kort beskrevet ud på at skulle løse en række gåder eller komplicerede opgaver, før man kan komme videre i et sindrigt system af låse eller labyrinter; en quest om at komme til vejs ende – finde den ultimative præmie – eller måske friheden ud af fangehullet.

Som en af de helt store nyheder i 2019, får festivalen besøg af folkene bag det nye, spændende Escape Room i Klostergade, Escapist.

Escapist kommer og stiller en nyskabelse af deres escape rooms op i en transportabel udgave på festivalen. Vi glæder os vildt meget til at se det hele! 

Tidspunkter og detaljer til adgang bliver slået op i vores program, så snart vi ved mere.