Frivillige!

Ingen lækker festival uden lækre frivillige! Vi søger yderligere 10-15 gode hoveder og hænder.

Indgangen: Tjekke folk ind, sørge for armbånd, uddeling af madbilletter, goodie-bags og information.
Kiosken: Sælge snacks, drikkevarer og sandwichs til folket.
Spilbiblioteket: Holde orden i vores enorme spilsamling og styre udlån. Spilkendskab er en fordel, men ikke et krav.
Team War: Opstille af borde og stole fredag kl. 14-16, samt oprydning igen søndag kl. 16-18. En fysisk opgave, som kræver gode muller og lyst til at få lidt sved på panden.
Praktiske Meeples: Alt det løse – hjælpe med morgenmad, smøre sandwichs, holde styr på affald, ophængning af plakater før festivalen, hjælpe folk på plads.

Meget er allerede på plads, men hvis vi bliver flere, kan vi også skrue behovet for vagter ned – og det ville vi gerne. 🙂

Indtil videre klarer en frivillig 1-2 vagter á 4 timer, men får til gengæld det meste af sin festival betalt. Har du lyst til at være med os – at være en del af et formidabelt team på ca. 40 mennesker?

Meld dig i dag – så kontakter vi jer alle sammen snarest. Frivillig-billetter er gratis og reserveres samme sted som køb.

Yderligere info:
Fordi Aarhus Brætspilsfestival er en ikke-kommerciel forening baseret på frivillige kræfter, er den helt afhængig af en mindre hær af frivillige. Alle hjælper vi til med store eller små opgaver, og til gengæld får vi en lille aktie i foreningen. En del af festivalens overskud bruges nemlig på at forsøde livet for de frivillige, ved blandt andet at tilbyde mad, billetter, kaffe, sponsorgaver og efterfest. Vi har lavet en Frivillig-Pakke!

  • Fri billet
  • Fri overnatning
  • Morgenmad lørdag og søndag kl. 8
  • Frugt og vand fra kiosken
  • En gratis sandwich til frokost
  • Gratis kaffe/te hele weekenden
  • Festivaltrøje og keyhanger
  • Små sponsorgaver fra vores sponsorer *
 • Efterfest med en gratis øl/vand på Aarhus Brætspilscafé

Som frivillig på festivalen forpligter man sig til ca. 2 x 4 timers vagt i løbet af weekenden. Dog undtaget er Team War! som står for opstilling af borde/stole  fredag og oprydning søndag – ca. 2 timer hver dag.

*gaver fra sponsorer bestod i 2018 af en taske fyldt med promoer, kort, små spil, bøger, figurer og meget andet, til en anslået værdi af kr. 400.

TAK!

⚔♔☘♘♡☘☠⚒♘⚔