Spilstartere til Gul Zone søges!

Spilstartere er den kreative nerve i festivalen

Vi søger nu folk til at opstille og instruere spil i Gul Zone. Gul Zone er tilegnet de lidt mere krævende spil, som du selv elsker at spille – du må nemlig gerne spille med! Bare du kender reglerne og kan forklare dem til de andre spillere – godt, effektivt og venligt  🙂

Medspillende eller ej – spilstartere er klar på klokkeslet med spillet opslået på bordet. Nysgerrige spillere skal bare sætte sig, så går spillet i gang. Alle spil i Gul Zone bliver slået op i det officielle Spilstarterprogram på festivalen.

Alle spilstartere med mindst 2 spil i rygsækken bliver begavet med festivalens spons-goodies, en festival T-shirt og 1 sandwich m. valgfri øl/vand. Desuden kårer festivalens bestyrelse “Årets Guru 2019”, som får en lækker ekstrapræmie…

Kunne du tænke dig at være spilstarter for et par af dine egne eller festivalens spil? Så meld dig med det samme. Det foregår nemt og hurtigt online direkte her.