Frivillige søges!

Ingen lækker festival uden lækre frivillige! Vi søger ca. 40 gode hoveder og hænder.

Indgangen: Tjekke folk ind, sørge for armbånd, uddeling af madbilletter, goodie-bags og information.
Kiosken: Sælge snacks, drikkevarer og sandwichs til folket.
Spilbiblioteket: Holde orden i vores enorme spilsamling og styre udlån. Spilkendskab er en fordel, men ikke et krav.
Team War: Opstille af borde og stole fredag kl. 14-16, samt oprydning igen søndag kl. 17-19. En fysisk opgave, som kræver gode muller og lyst til at få lidt sved på panden.
Praktiske Meeples: Alt det løse – hjælpe med morgenmad, smøre sandwichs, holde styr på affald, ophængning af plakater, hjælpe folk på plads.
Bunkeren: 3-4 indviede generaler, som holder nøglerne – både fysisk og intellektuelt. En general kan svare på alt, eller sende spørgsmål videre til de rette løsninger.

Det er 4. år vi afholder festivalen. Meget er allerede på skinner og mange gode frivillige har været med flere år, men der er selvfølgelig altid udskiftning. Vi håber at finde så mange af “de gamle” igen og at mange nye frivillige vil være med til at vokse festivalen endnu sjovere.

Indtil videre klarer en frivillig 1-2 vagter á ca. 4 timer, men får til gengæld det meste af sin festival betalt. Har du lyst til at være med os – at være en del af et formidabelt team på ca. 40 smukke mennesker?

Meld dig som frivillig, så kontakter vi dig snarest. Du tilmelder dig ved at “købe” en gratis frivilligbillet her.

Fordi Aarhus Brætspilsfestival er en ikke-kommerciel forening baseret på frivillige kræfter, er den helt afhængig af en mindre hær af frivillige. Alle hjælper vi til med store eller små opgaver og til gengæld får vi en lille aktie i foreningen. En del af festivalens overskud bruges nemlig på at forsøde livet for de frivillige.

Alle frivillige får en frivilligpakke bestående af:

  • Fri billet
  • Fri overnatning
  • Morgenmad lørdag og søndag kl. 8
  • Frugt og vand fra kiosken
  • En gratis sandwich til frokost
  • Gratis kaffe/te hele weekenden
  • Øl/vand og sandwich (kun til Team War)
  • Små sponsorgaver fra vores sponsorer *
  • Efterårsfest til gratis øl/vand og spil på Aarhus Brætspilscafe

 

Som frivillig på festivalen forpligter man sig til ca. 2 x 4 timers vagt i løbet af weekenden. Dog undtaget er Team War! som står for opstilling af borde/stole  fredag og oprydning søndag – ca. 2 timer hver dag.

*gaver fra sponsorer bestod i 2019 af en taske fyldt med promoer, kort, små spil og meget andet til en anslået værdi af kr. 400.

Meld dig som frivillig ved at “købe” en gratis frivilligbillet her. Så kontakter vi dig snarest med yderligere info.