Spilstartere søges!

Spilstartere er den aktive nerve i festivalen

Vi søger igen folk til at opstille og instruere spil som Spilstarter. Lige i midten af festivalen ligger Spilstart. Her mødes man for at spille alle mulige planlagte spil – mest fra den lidt sværere kategori – på et fastlagt tidspunkt. Alle spil er åbne for adgang, indtil spillet er fyldt op og kan gå i gang.

Som Spilstarter har du mulighed for at slå dit eget spil op på et bestemt tidspunkt i kalenderen – bare du kender reglerne og kan forklare dem til de andre spillere – godt, effektivt og venligt  🙂

Medspillende eller ej; som Spilstarter er du klar på klokkeslet med spillet opslået på bordet. Nysgerrige spillere skal bare sætte sig, så går spillet i gang. Alle spil i Spilstart bliver automatisk synlige i festivalprogrammet, så snart du har skrevet dig ind.

Alle spilstartere med mindst 2 spil i rygsækken bliver begavet med en festival T-shirt og en sandwich m. valgfri øl/vand.

Kunne du tænke dig at være spilstarter for et par af dine egne eller festivalens spil? Så meld dig med det samme. Det foregår nemt og hurtigt online direkte her.