fbpx

City Blox – dansk design

Søndag er familiedag, hvor alle børn under 12 har gratis adgang sammen med en voksen.

Derfor arrangerer vi en masse forskellige brætspil i den lette ende af skalaen om søndagen. Spil der kan spilles af alle, men specielt designet til familien med mindre børn. Et af spillene på bordene om søndagen er “City Blox”. Et Lego-inspireret byggespil for både legesyge og drillesyge små arkitekter. Man konkurrerer om at bygge hver sin bydel ud fra tre forskellige landskabskort: et hus, en skole og et supermarked. Den spiller, der får sine tre byggerier til at matche landskabskortene først, vinder spillet. Men pas på eventkortene – i byggebranchen ved man aldrig, hvad der kan ske.

City Blox er udviklet og udgivet af den danske spildesigner Jacob Berg. Spillet udkom i Danmark i efteråret, og er allerede solgt til distribution i 12 lande i Europa, Asien samt Nord- og Sydamerika. Mød også Jacob Berg på festivalen om søndagen under Design Retreat, hvor han præsenterer nogle af sine nyeste prototyper.