fbpx

Design Retreat Lobby

Brætspilsfestivalen inviterer til en nyskabelse i år. Et “board game design retreat” til glæde for både brætspildesignere, og for alle der har lyst til at spille med. Få en helt speciel og kreativ oplevelse med fra festivalen, som ikke fås andre steder.

Først og fremmest har vi inviteret en håndfuld etablerede og kendte designere fra nær og fjern. Kom og mød dem – og deres seneste påfund – fredag aften i Grøn Zone. Der vil også være forhåndstilmelding til unikke spilsessioner med designerne. Hold øje med hjemmesiden og programmet for mere information.

Dernæst åbner vi er par store, lyse og rolige lokaler til festivalens Retreat Lobby hele lørdag og søndag. Her vil der være program fra morgen til aften, hvor både etablerede og nye designere står på spring, for at introducere spændende prototyper på bordene. Kig forbi alle dage – måske er der noget, der vækker din interesse. Er du selv designer, kan du kontakte os direkte for yderligere detaljer.

Alle designere bliver udstyret med et navneskilt påtrykt vores specielle “Design Retreat” logo. Så kan du kende dem, når du møder dem.

Rigtig god spillelyst! 🙂