fbpx

Designer’s Night

Fredag aften er der fokus på brætspilsdesign til årets brætspilsfestival.

Kendte designere vil afholde spilsessions, hvor du får mulighed for at teste de næste store brætspilshits inden de udkommer. Der er nu åbent for booking af eksklusive spilsessions med:

  • Enoch Fryxelius, designer af bla. “Terraforming Mars”
  • Jeppe Norsker, designer af bla. “Match Madness”
  • Kasper Lapp, designer af bla. “Magic Maze”
  • Asger Granerud, designer af bla. “Flamme Rouge”
  • Daniel Skjold Pedersen, designer af bla. “Deep Blue”

 

Vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser, så for kun 10,-/mand kan du booke nu og sikre dig en plads ved bordet. Der er lige nu kun ganske få pladser tilbage hos Enoch Fryxelius. Læs mere i programmet her og book din plads nu.

Samtidig inviterer nye designtalenter til prototype-test, hvor du kan prøve og give feedback på massevis af spil, mens de stadig er på tegnbrættet. Kig forbi designerområdet, test løs og giv feedback. Hvem ved? Måske er du med til at skabe den næste brætspilssucces. Resten af weekenden kan du møde designerne i blå zone, hvor de brygger nye spil sammen og løbende inviterer til spiltests.