ProgramSpildesign

Byg dit eget brætspil

today21. november 2022

Background

Denni Pedersen (Tyvenes By) og Michael Løhde Andersen (BIOTOPIA & OCEAN) kommer begge fra Den Fynske Spilfabrik byder alle der har lyst velkommen til vores Brætspilsdesigner Workshop på Århus Brætspilsfestival.

Måske har du (som så mange andre) et eller flere spil liggende derhjemme i skrivebordsskuffen, der bare venter på at blive vækket til live, eller måske har du bare mod på og lyst til at snuse lidt til brætspilsdesignverdenen. Måske kunne du tænke dig selv at udgive spil, eller synes du, det er fedt at hobbydesigne sjove spil til venner og familie, så er denne workshop lige noget for dig.

Deltagerne kommer til at høre noget om designprocessen, dos and don’ts i design, artwork, narrativer i spil, målgrupper for de ting man designer og en masse andre spændende ting. Og så skal vi selvfølgelig selv designe, bygge og nørde for det er nu engang det allersjoveste. Vi garanterer i hvert fald en masse hygge og læring i godt selskab med andre.

Workshoppen er rettet mod folk, der ikke tidligere har fået udgivet brætspil.

For at deltage i workshoppen skal du have billet til festivalen samt tilmeldes workshoppen.

TILMELD DIG

Written by: Tine Kristensen

Tidligere nyhed

labelProgram today3. november 2022

Designer’s Night

Fredag aften er der fokus på brætspilsdesign! Uanset om du er rutineret spildesigner, går med en lille designerdrøm i maven eller bare har lyst til at prøve brætspil mens de [...]

Læs mere


Lignende nyheder


NYHEDSBREV

Vær blandt de første til at modtage opdateringer om billetsalg, program og meget mere.