Frivillige søges!

Ingen lækker festival uden lækre frivillige! Vi søger derfor ca. 40 gode hoveder og hænder.

Aarhus Brætspilsfestival er en frivillig forening, og er derfor helt afhængig af en mindre hær af frivillige for at kunne få det hele til at løbe rundt. Vi søger frivillige til at løfte følgende opgaver:

Indgangen: Indtjekning af gæster, udlevering af armbånd, uddeling af madbilletter, goodie bags og information.

Kiosken: Salg af snacks, drikkevarer og sandwichs til folket.

Spilbiblioteket: Holde orden i vores enorme spilsamling og styre udlån. Spilkendskab er en fordel, men ikke et krav. Tidsplan fordelt over hele weekenden.

Team War: Opstilning af borde og stole fredag kl. 14-16, samt oprydning igen søndag kl. 16-19. En fysisk opgave, som kræver gode muller og lyst til at få lidt sved på panden.

Køkken Meeples: Hjælpe i køkkenet med morgenmaden lørdag/søndag kl. 07-09 og smøre sandwichs hver formiddag kl. 09-11. Det er hyggeligt, herligt og humusfyldt arbejde.

Praktiske Meeples: Alt det løse; hjælpe med morgenmad, hjælpe med aftensmad, holde styr på skraldespande, hjælpe folk på plads, ekstra dørvagt i spidsbelastning osv…

Bunkeren: 2-3 indviede generaler som holder nøglerne – både fysisk og mentalt. Er du typen der ikke gider det trivielle foreningsarbejde, men gerne vil have hænderne i den praktiske organisering af festivalen, er dette job lige noget for dig. Skriv til os direkte på braetspilsfestival@gmail.com .

Det er 4. år Aarhus Brætspilsfestival afholdes. Meget kører allerede på skinner og mange gode frivillige har været med flere år, men vi har altid brug for nye, friske hænder og hoveder. Så kan festivalen vokse sig endnu sjovere. Som frivillig får du vagter fordelt forskelligt over ca. 5 timer i løbet af hele festivalen. Til gengæld får du det meste af din festival betalt.

Har du lyst til at være med og blive en del af et formidabelt team på ca. 40 smukke mennesker?

Alle frivillige får …

  • Gratis weekendbillet
  • Gratis overnatning
  • Morgenmad lørdag og søndag kl. 8
  • Frugt og vand fra kiosken
  • En gratis sandwich til frokost
  • Gratis kaffe/te hele weekenden
  • Små sponsorgaver fra vores sponsorer *
  • For/efterfest med gratis øl/vand og spil på Aarhus Brætspilscafe
*Gaver fra sponsorer bestod i 2019 af en taske fyldt med promoer, kort, små spil og meget andet til en anslået værdi af kr. 200.

Meld dig som frivillig ved at “købe” en gratis frivilligbillet her. Så kontakter vi dig snarest med yderligere info.