Overnatning

Nyt: overnatning er udsolgt for 2019

Med en weekendbillet inkl. overnatning, kan du få lov at nyde hele festivalen i fuld længde!

Overnatning er ligeså hyggelig og social som resten af festivalen. Her overnatter man i ét af 5 dedikerede rum, hver med plads til 20 sovende. 1 rum er reserveret mænd, 1 er reserveret kvinder, 1 til snorkere og resten er til en blandet landhandel. Alle rum er med tætte gardiner og nødudgang direkte til gård, legeplads og parkering.  Man bedes fordele sig behørigt. Lokalerne er spilfri, og man kan forlange ro til alle tider!

Hver morgen klokken 8 serveres komplet morgenmadsbuffet med brød, gryn, mælk, yoghurt, æg, pålæg, frugt, juice og selvfølgelig masser af friskbrygget kaffe og te. Billigere overnatning fåes ikke i Kongeriget.

BEMÆRK! Vi har ikke senge, men pæne, rengjorte og opvarmede klasselokaler. Man skal altså huske selv at medbringe soveunderlag og dyne/sovepose. Her er også mulighed for at få et varmt brusebad, så husk håndklædet.

Efter kl. 02 har festivalen kun adgang for deltagere med billet til overnatning. 

Hele Blå Zone samt soveområdet er brandgodkendt, kan aflåses efter behov indefra og har nødudgange, som kun bør benyttes i tilfælde af alarm. Ved nødstilfælde, kan alle udgange åbnes til det fri. Husk at der vil være mange mennesker i huset under festivalen. Vi anbefaler derfor at aflåse soverum i dagtimerne, men festivalen kan ikke forsikre mod tabte eller forsvundne genstande.

Værdigenstande kan blive aflåst separat ved henvendelse til ledelsen.

Køb billet her