Overnatning

Festivalen er organiseret således, at deltagere kan komme langvejs fra, og har mulighed for overnatning. Køber man weekend-billet med overnatning, er der automatisk inkluderet morgenmad.

BEMÆRK! Vi har ikke senge, men pæne, rengjorte og opvarmede klasselokaler. Man skal altså huske selv at medbringe soveunderlag og dyne/sovepose. Her er også mulighed for at få et varmt brusebad, så husk håndklædet.

Efter kl. 02 har festivalen kun adgang for deltagere med billet til overnatning. Her er til gengæld god mulighed for at sove, idet vi sørger for 5 store lokaler, hver med kapacitet på 20 personer. 1 lokale er forbeholdt kvinder, 1 lokale forbeholdt mænd, 1 lokale til snorkere, og resten mix. Man bedes fordele sig behørigt. Lokalerne er spilfri, og man kan forlange ro til alle tider!

Hele Blå Zone samt soveområdet er brandgodkendt, kan aflåses efter behov indefra og har nødudgange, som kun bør benyttes i tilfælde af alarm. Ved nødstilfælde, kan alle udgange åbnes til det fri. Husk at der vil være mange mennesker i huset under festivalen. Vi anbefaler at aflåse soverum i dagtimerne, men festivalen kan ikke forsikre mod tabte eller forsvundne genstande.

Værdigenstande kan blive aflåst separat ved henvendelse til ledelsen.

Køb billet her