fbpx

Designer Retreat

Blå Zone

Som en del af årets brætspilsfestival afholdes der Designer Retreat for både garvede og aspirerende brætspilsdesignere. Vi har inviteret nye designtalenter til at vise deres prototyper frem lørdag og søndag, hvor du kan prøve og give feedback på massevis af spil, mens de stadig er på tegnebrættet. Kig forbi designerområdet, test løs og giv feedback. Hvem ved? Måske er du med til at skabe den næste brætspilssucces.

Vi garanterer en unik festivaloplevelse og et eksklusivt indblik i den proces, der går forud for, at et brætspil ender på hylden i butikkerne. Kig forbi lige inden en spiltest starter og snup en plads ved bordet for at være med. Fredag aften har du mulighed for at møde designerne i grøn zone, hvor de speed pitcher de spil de har med på Design Retreat.

Lørdag kan du teste spil fra følgende designere i disse tidsrum:

10:30-12
Søren Brandborg (Playful Gods), Lars Wagner Hansen (Jumping Frogs), Rikke Munchkin S., Jacob Lindborg & Daniel Greve (Up & Away)

12:30-14
Allan Kirkeby (Hellspawn), Mads Fløe (Anchient Architects), Dario Solina (NiXmas), Jacob Berg (City Blox MuMA), Morten Blaabjerg, Jacob Lingborg & David Greve (SINS)

14-16:30
Morten Blaabjerg (Ladies of Nassau), Morten Nørgaard, Jacob Berg (Figurama)

 

Demo Først til mølle Mød designeren