Tash-Kalar turnering

Gul Zone

“In the game of Tash-Kalar, you play the game of Tash-Kalar in the arena of Tash-Kalar”

Lørdag formiddag dækker vi op til en lille hyggelig 8-personers Tash-Kalar: Arena of Legends turnering. Alle kan være med – men lidt kendskab til spillet kan være en fordel. Vil du prøve et par omgange af dette enkle, men behageligt hjernevridene spil, så skynd dig at sikre dig en plads.

Tash-Kalar er et spil der på overfladen ligner et archetypisk 2-player fantasy kortspil, men man skal ikke have spille længe før man opdager at det føles mere som Troldmandsskak med et twist af Magic the Gathering. Hver spiller vælger en af 6 unikke ”Schools of magic” og forsøger så med dristig placering af deres brikker på pladen at danne specifikke mønstre. Disse mønstre giver så spillerne evnen til at fremmane magiske skabninger, der kan have drastisk indflydelse på spillets tilstand.

Reglerne er simple og nemme at forstå, men Tash-Kalar byder på en lang række svære både taktiske og strategiske overvejelser.

Turneringen har 8 pladser og spilles som 1 mod 1 ”high-form” format. Første runde starter kl 11, så har du behov for en regelforklaring så mød op kl 10.30.

Har du ikke lyst til at deltage i turnering, men vil bare gerne prøve et enkelt spil, så er der også mulighed for det. Bare kom forbi og spørg så skal vi nok få sat jer i gang.

Spørgsmål og opklaring til spil-ansvarlig:  SimonAgner@gmail.com

TILMELD DIG

 

Guru spiller Turnering