Spilstartere søges!

Vores unikke spilstarter-system søger flere hænder.

Til Aarhus Brætspilsfestival har vi et unikt system som vi kalder Spilstart, hvor festivalgæsterne har mulighed for at instruere hinanden i spil – ofte af lidt sværere kaliber – på fastlagte tidspunkter under festivalen. Hvis du har et spil som du gerne vil dele med andre, så meld dig som spilstarter! Bare du kender reglerne og kan forklare dem til de andre spillere – godt, effektivt og venligt.

For at være spilstarter skal du tilmelde dig (og dit spil) her. Fortæl os spil, tidspunkt, antal spillere og spillængde og så bliver din spilstarte automatisk synlig i Spilstart-programmet med det samme så interesserede spillere kan tilmelde sig.

Medspillende eller ej; melder du dig som Spilstarter forventer vi, at du er klar på klokkeslet med spillet opslået på bordet. Nysgerrige spillere skal bare sætte sig og så går spillet i gang. Alle spilstartere, der får mindst to spil på bordet bliver begavet med en sandwich inkl. valgfri øl/vand.

Kunne du tænke dig at være spilstarter for et par af dine egne eller festivalens spil? Så meld dig med det samme. Det foregår nemt og hurtigt  her.