spilleri

Få styr på hvad og hvornår du vil spille

Brætspilsfestivalen er designet til at så mange folk som muligt, kan få spillet brætspil – helst hele tiden.  Her er et hurtigt overblik:

Grøn Zone

Hvor festival-guruer står klar med de mest populære spil og nogle af de nyeste spil, hvor du bare skal finde et ledigt bord – så går spillet i gang.

Det er bla. Games, Asmodee Nordic og Aarhus Brætspilscafé, som står for de åbne aktiviteter i Grøn Zone.

Sidder du alligevel og mangler en spiller eller to, kan du altid hente et udråbstegn og stille på bordet – så kommer der måske nogen springende.

Blå Zone

En lang række åbne borde til egne spil. Planlæg hjemmefra med vennerne, eller forhør dig i vores Facebook-gruppe, om der er nogen der vil spille dit ønskespil. 

Har du et større spil, og mangler du måske nogle flere spillere, kan du få dit spil i programmet med tilmelding. På den måde reserverer vi et bord til dig i et stille lokale – og du får forhåbentlig fyldt dit spil op.

Gul Zone

Festivalens hjerte, med Meetup Point  ved festivalens spilbibliotek – mød nye spillere, lån spil, lav spilaftaler og få overblik over spilstart.

Spilstart kører via vores hjemmeside her. Det er først-til-mølle spil, som åbnes og styres af en spilstarter. Du kan også selv være spilstarter, ved simpelt hen at slå dit spil op i Spilstart – men husk at du skal kunne forklare reglerne effektivt 😉

Turneringer

De fleste større events og turneringer foregår i Grøn Zone og slåes op i programmet her.

Åbne borde

Overalt på festivalen finder du åbne borde. Alle borde uden reservationsskilte er frit tilgængelige. Så find et spil og sæt dig ned!