Praktikaliteter

Aarhus Brætspilsfestival flytter

today3. november 2021

Background

Den største ændring for Aarhus Brætspilsfestival ’22 bliver utvivlsomt lokationen; vi flytter til Aarhus Hostel i Hasselager.

Flytningen sker som følge af et ønske om at højne kvaliteten af især overnatningen, men også festivalen generelt. Ved at flytte til Aarhus Hostel kan både arrangører og frivillige fokusere mere på at planlægge og afvikle et fedt festivalprogram og mindre på madlavning og rengøring. Vi vil lave en bedre festival, men det betyder i ’22 også en lidt mindre festival. Det siger næsten sig selv, at Aarhus Hostel ikke er lige så stor som Kragelundskolen, men vi gør selvfølgelig vores bedste for at skabe gode rammer til så mange brætspillere som muligt. Vi forventer at kunne finde plads til cirka 300 personer/dag på Aarhus Hostel.

Følg med på facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at holde dig opdateret og være blandt de første, der får besked, når billetsalget åbner primo december.

Vi glæder os til at vise jer de nye rammer og du kan allerede nu lure lidt på dem her

 

Written by: Tine Kristensen


NYHEDSBREV

Vær blandt de første til at modtage opdateringer om billetsalg, program og meget mere.

Jeg giver hermed samtykke til at Aarhus Brætspilsfestival må kontakte mig på mail med information og markedsføring om festivalen. Jeg accepterer desuden at Aarhus Brætspilsfestival måler på åbnings- og klikaktivitet og kan bruge dette til at målrette deres kommunikation. Du kan til enhver tid afmelde dig igen vha. linket i bunden af vores mails.