ProgramSpildesign

Designer’s Night

today3. november 2022

Background

Fredag aften er der fokus på brætspilsdesign!

Uanset om du er rutineret spildesigner, går med en lille designerdrøm i maven eller bare har lyst til at prøve brætspil mens de stadig er på tegnebrættet, så vil der være noget for dig fredag aften til årets festival. Vi byder på alt fra prototypetests, “byg et brætspil”-workshop, spændende design-talks og mennesker, der ved en masse om brætspilsdesign og -produktion.

Et af aftenens helt store højdepunkter er når garvede såvel som aspirerende designere afholder spilsessions, hvor du får mulighed for at teste de næste store brætspilshits inden de udkommer. Spil der tidligere er blevet prototypetestet til Aarhus Brætspilsfestival inkluderer blandt andet Heat, Terraforming Mars: The Dice Game, Living Forest og Starship Captains. Der er altså tale om prototype-tests, hvor du kan prøve og give feedback på massevis af spil, mens de stadig er under udvikling. Kig forbi designerområdet, test løs og giv feedback. Hvem ved? Måske er du med til at skabe den næste brætspilssucces.

Har du en prototype du gerne vil have testet til Designer’s Night?

Læs mere og tilmeld dig her

 

Written by: Thomas Eilertsen

Tidligere nyhed

labelFrivillighed today25. oktober 2022

Bliv frivillig

Ingen lækker festival uden lækre frivillige! Vi søger derfor ca. 20 gode hoveder og hænder. Aarhus Brætspilsfestival er en frivillig forening, og er derfor afhængig af en lille, loyal hær [...]

Læs mere


Lignende nyheder


NYHEDSBREV

Vær blandt de første til at modtage opdateringer om billetsalg, program og meget mere.