ProgramSpildesign

Designer’s Night 2024

today1. november 2023

Background

Fredag aften er der fokus på brætspilsdesign!

Uanset om du er rutineret spildesigner, går med en lille designerdrøm i maven eller bare har lyst til at prøve brætspil, mens de stadig er på tegnebrættet, så vil der være noget for dig fredag aften til årets festival.

Aftenens helt store højdepunkt er når garvede såvel som aspirerende designere afholder spilsessions, hvor du får mulighed for at teste de næste store brætspilshits inden de udkommer. Spil der tidligere er blevet prototypetestet til Aarhus Brætspilsfestival inkluderer blandt andet Heat, Terraforming Mars: The Dice Game, Living Forest og Starship Captains. Der er altså tale om prototype-tests, hvor du kan prøve og give feedback på massevis af spil, mens de stadig er under udvikling.

Kig forbi designerområdet, test løs og giv feedback. Hvem ved? Måske er du med til at skabe den næste brætspilssucces.

Foretrækker du at lægge en slagplan først? Så tjek årets prototyper her.

KØB FREDAGSBILLET

 

 

Praktisk info

Tid: Fredag aften kl. 17 – 22.

Sted: Gul og lilla zone

Pris: GRATIS!

 

Tjek årets fede prototyper her

Written by: Ann Bjerregaard

Tidligere nyhed

labelFrivillighed today25. oktober 2023

Bliv frivillig

Ingen lækker festival uden lækre frivillige! Vi søger derfor ca. 25 gode hoveder og hænder. Aarhus Brætspilsfestival er en frivillig forening, og er derfor afhængig af en lille, loyal hær [...]

Læs mere


Lignende nyheder


NYHEDSBREV

Vær blandt de første til at modtage opdateringer om billetsalg, program og meget mere.

Jeg giver hermed samtykke til at Aarhus Brætspilsfestival må kontakte mig på mail med information og markedsføring om festivalen. Jeg accepterer desuden at Aarhus Brætspilsfestival måler på åbnings- og klikaktivitet og kan bruge dette til at målrette deres kommunikation. Du kan til enhver tid afmelde dig igen vha. linket i bunden af vores mails.