ProgramTurneringer

DM i Biotopia

today3. december 2023

Background

Igen i år afholdes Det Uofficielle DM I BIOTOPIA til Århus Brætspilsfestival.

Biotopia er et danskdesignet kortspil om sommerfugle-arter, fyldt med smukke illustrationer. Turneringen faciliteres af spildesigneren selv, Michael Løhde Andersen.

Vi spiller i år med expansion-pakken TRUET, så lad sommerfuglekortene flyve og kom og vær med til en spændende, sjov og hyggelig turnering, men skynd dig!

Vi har kun 16 pladser.

For at deltage i turneringen, skal du have entrebillet til festivalen og være tilmeldt turneringen. Det koster 20 kr. at være med, og der er flotte præmier på højkant:

  • Første præmie: 1 originalt artwork af Michael Løhde Andersen + 1 OCEAN – Great Barrier Reef brætspil + 1 Biotopia brætspil + 1 Biotopia-plakat.
  • Anden præmie: 1 Biotopia brætspil og 1 OCEAN – Great Barrier Reef brætspil.
  • Tredje præmie: 1 Biotopia brætspil
  • Fjerde præmie: 1 Biotopia plakat

DM i Biotopia afholdes søndag d. 3. marts kl. 13-15.

TILMELD MIG

Fortæl dine venner at du kommer

Written by: Tine Kristensen

Tidligere nyhed

labelProgram today24. november 2023

Pubquiz for nørder

Vores legendarisk pubquiz er tilbage! Vi runder lørdag aften af med en klassisk hyggelig pubquiz med et nørdet twist. Tidligere års quizzer har været vidt omkring; fra drager, Harry Potter [...]

Læs mere


Lignende nyheder


NYHEDSBREV

Vær blandt de første til at modtage opdateringer om billetsalg, program og meget mere.

Jeg giver hermed samtykke til at Aarhus Brætspilsfestival må kontakte mig på mail med information og markedsføring om festivalen. Jeg accepterer desuden at Aarhus Brætspilsfestival måler på åbnings- og klikaktivitet og kan bruge dette til at målrette deres kommunikation. Du kan til enhver tid afmelde dig igen vha. linket i bunden af vores mails.