Plads til alle

Handicapadgang

Hos Aarhus Brætspilsfestival prioriterer vi at have plads til alle. Derfor gør vi vores bedste for at kunne tilbyde handicapadgang, -parkering og -tilgængelighed.

Aarhus Brætspilsfestival ’23 afholdes på Aarhus Hostel, der er en bygning i flere plan. Stort set alle programlagte aktiviteter afholdes i stueplan for maximal tilgængelighed. Undtaget er dog Werewolf ved Lejrbålet, der afholdes udenfor, samt Byg et Brætspil og Mega Civ, der er beliggende i Kælderen.

Har du en hjælper med? Bestil en gratis ledsagerbillet her. Billetten er kun mod fremvisning af ledsagerkort.Handicapparkering

Adgang til handicapparkering skal ske fra Beringvej. Kør over gruspladsen for at komme om på bagsiden af bygningen, hvor handicapadgangen også findes. Alle biler med synligt handicapskilt har tilladelse til at parkere på denne parkeringsplads.

Henvend jer ved indgangen med jeres adgangs- og madbilletter efter ankomst.NYHEDSBREV

Vær blandt de første til at modtage opdateringer om billetsalg, program og meget mere.

Jeg giver hermed samtykke til at Aarhus Brætspilsfestival må kontakte mig på mail med information og markedsføring om festivalen. Jeg accepterer desuden at Aarhus Brætspilsfestival måler på åbnings- og klikaktivitet og kan bruge dette til at målrette deres kommunikation. Du kan til enhver tid afmelde dig igen vha. linket i bunden af vores mails.