ProgramTurneringer

Mega Civilization

today11. januar 2024

Background

Mega Civilization er en klassiker på brætspilsfestivaler verden over. Lørdag d. 2. marts kl. 10-22 kan du prøve det på Aarhus Brætspilsfestival.

Det er den episke kamp om at skabe den mest succesfulde civilisation i verden. Start med én enkelt hær på et gigantisk kort over Euro-Asien år 5000 BC. Udvid herefter slag for slag, kornmark for kornmark, sten for sten, indtil du er stærk nok til at erobre dine fjenders byer eller være på forkant med den bedste teknologi.

Det er lidt en mundfuld, men spilkendskab er ikke et krav. Der vil blive hurtig gennemgang af regler, som læres forholdsvis let.  Det er dog altid en fordel at have set en lille spilvideo på forhånd. For at deltage i spillet, skal du tilmeldes via linket herunder. Du behøver ikke købe en lørdagsbillet også.

Forvent at spillet tager 12 timer.
Det er altså ikke muligt at nå andre aktiviteter om lørdagen, hvis du tilmelder dig Mega Civilization. 

PRIS 180,-

TILMELD DIG HER

 

 

Written by: Ann Bjerregaard

Tidligere nyhed

labelProgram today11. januar 2024

Embrace the Chaos!

Chaos Draft er et limited format i Magic: the Gathering, hvor du ikke møder op med et færdigbygget deck, men i stedet drafter og bygger et deck som en del [...]

Læs mere


Lignende nyheder


NYHEDSBREV

Vær blandt de første til at modtage opdateringer om billetsalg, program og meget mere.

Jeg giver hermed samtykke til at Aarhus Brætspilsfestival må kontakte mig på mail med information og markedsføring om festivalen. Jeg accepterer desuden at Aarhus Brætspilsfestival måler på åbnings- og klikaktivitet og kan bruge dette til at målrette deres kommunikation. Du kan til enhver tid afmelde dig igen vha. linket i bunden af vores mails.