Sov godt

Overnatning

OBS: Overnatning for Aarhus Brætspilsfestival 2024 er UDSOLGT.

 

Overnat på Aarhus Hostel, så du kun behøver forlade brætspillene i minimal tid

I 2022 har vi flyttet Aarhus Brætspilsfestival til nye rammer på Aarhus Hostel i Hasselager. Det gør vi blandt andet for at højne kvaliteten af overnatningstilbuddet ifm. festivalen.

Køber du overnatning inkluderer det:

  • adgang til festivalen hele weekenden
  • 2 x morgenmad
  • Dyner og puder (men husk eget sengetøj!)

Som overnattende gæst har du mulighed for at checke ind fra kl. 16 fredag. Når du ankommer til Aarhus Hostel, siger du dit navn ved indgangen ligesom alle andre og får i den forbindelse udleveret armbånd samt nøglekort o.l. til dit værelse.

Overnattende gæster skal checke ud senest kl. 11 søndag.

Alle priser er pr. person. Så hvis du bestiller 1 plads i et 4-personers værelse, skal du dele værelse med andre gæster. Vi placerer for så vidt muligt alle pladser der er bestilt samlet, i sammen rum. Bestiller I hver for sig, men vil sove i samme rum, kan I sende en mail til mail@aarhusbraetspil.dk. Så gør vi vores bedste for at få kabalen til at gå op.

Efter kl. 01 fredag og lørdag har kun overnattende gæster adgang til festivalens lokaler.


Køb billet her

NYHEDSBREV

Vær blandt de første til at modtage opdateringer om billetsalg, program og meget mere.

Jeg giver hermed samtykke til at Aarhus Brætspilsfestival må kontakte mig på mail med information og markedsføring om festivalen. Jeg accepterer desuden at Aarhus Brætspilsfestival måler på åbnings- og klikaktivitet og kan bruge dette til at målrette deres kommunikation. Du kan til enhver tid afmelde dig igen vha. linket i bunden af vores mails.