ProgramTurneringer

Pubquiz for nørder

today24. november 2023

Background

Vores legendarisk pubquiz er tilbage!

Vi runder lørdag aften af med en klassisk hyggelig pubquiz med et nørdet twist. Tidligere års quizzer har været vidt omkring; fra drager, Harry Potter og astronomi til The Man From U.N.C.L.E., sci-fi klassikere og melodi grand prix hits. Vi garanterer, at der er noget for enhver smag – eller mangel på samme.

Vi lover, at det ikke altsammen er hard core nørdning, så alle har en chance for at være med. Men lidt brætspil lugter det hele selvfølgelig af. Der vil være lækre præmier til de tre bedste hold, så kom ned i lilla zone og vær med. Vi har kun plads til 15 hold med max. 3 personer på hvert, så hvis I vil være helt sikre på at få en plads skal I huske at melde jer til på forhånd. Der plejer at være fuldt hus!

Der er masser af lækre brætspil og løjer på højkant til de dygtigste hold.

PRIS 50,-/hold

TILMELD DIG

Written by: Tine Kristensen

Tidligere nyhed

labelProgram today1. november 2023

Designer’s Night 2024

Fredag aften er der fokus på brætspilsdesign! Uanset om du er rutineret spildesigner, går med en lille designerdrøm i maven eller bare har lyst til at prøve brætspil, mens de [...]

Læs mere


Lignende nyheder


NYHEDSBREV

Vær blandt de første til at modtage opdateringer om billetsalg, program og meget mere.

Jeg giver hermed samtykke til at Aarhus Brætspilsfestival må kontakte mig på mail med information og markedsføring om festivalen. Jeg accepterer desuden at Aarhus Brætspilsfestival måler på åbnings- og klikaktivitet og kan bruge dette til at målrette deres kommunikation. Du kan til enhver tid afmelde dig igen vha. linket i bunden af vores mails.